Our projects

MOBI INVEST 1 CUMIN
MOBI INVEST 1 CUMIN
MOBI INVEST 1 CUMIN
MOBI INVEST 1 CUMIN

Mobi INVEST 1 CUMIN

MOBI INVEST 1 is een van de twee mobiele woningen uit de INVESTOR LINE-serie - budgetwoningen voornamelijk bedoeld voor ondernemers. De MH trailers merktrailer is 6 meter lang en heeft volledige voertuighomologatie geregistreerd als een kampeertrailer. Dit ontwerp sluit een bovenverdieping uit en dus ook trappen of een ladder. Er zijn drie functionele zones: een slaap- en ontspanningsruimte, keuken en badkamer. De afwerking benadrukt minimalisme en eenvoud. De buitenfaƧade is gemaakt van Scandinavisch sparrenhout, terwijl gladde multiplexwanden binnen worden gebruikt. Het huisje is het hele jaar door, dus je kunt erin wonen of het niet alleen in de zomer verhuren. INVESTOR LINE-huizen bieden kwaliteit tegen een goede prijs!
See more

MOBI 04 REDCEDAR
MOBI 04 REDCEDAR
MOBI 04 REDCEDAR
MOBI 04 REDCEDAR

Mobi 04 REDCEDAR

De MOBI 04 REDCEDAR is het klassieke MOBI 04-model op een 5,4 meter lange trailer. Dit ontwerp wordt gekenmerkt door een mono hellend dak en enorme beglazing in de zijwand. Er is een zithoek, een keuken, een badkamer en een mezzanine met een ladder. Het interieur is erg licht - er is veel wit en houten accenten. Het tiny house valt op door de cederhouten gevel. Dit tiny house staat voor vrijheid en onafhankelijkheid!
See more

MOBI INDIVIDUAL BAOBAB
MOBI INDIVIDUAL BAOBAB
MOBI INDIVIDUAL BAOBAB
MOBI INDIVIDUAL BAOBAB

Mobi INDIVIDUAL BAOBAB

MOBI INDIVIDUAL BAOBAB is een verbazingwekkend project op maat. Het project omvatte een dakterras en een vouwtrap! Het terras heeft natuurlijk een recreatieve functie. Dit project is gemaakt op een chassis van MH-trailers met een lengte van 8,4 meter. De gevel is een combinatie van hout en plaatstaal. Het interieur van de bungalow is licht, gedomineerd door wit en hout, onderbroken door grijs, zwart en flessengroen. Deze mobi heeft veel glas, zodat er veel licht in de kamers is. Hier zijn meubels van MOBI HOUSE gebruikt. Twee tussenverdiepingen met trappen, een woongedeelte, een keuken en een badkamer zijn ontworpen in een kleine ruimte. MOBI INDIVIDUAL BAOBAB is een uniek tiny house - origineel en verfijnd in elk detail.
See more

Loading...