Afgewerkte huisjes te koop

 

 

 

Het proces van het maken van onze huizen kan worden voorgesteld in 5 stappen - van het kiezen van het ontwerp, de materialen, het accepteren van de offerte tot het ondertekenen van het contract en het transporteren van het afgewerkte tiny house. Nu kun je een aantal van deze stappen omzeilen en direct een stacaravan kopen! Je kunt nog steeds het tiny house van je dromen kiezen. Ons aanbod omvat het hele jaar door houten huizen, gemaakt van ecologische materialen van hoge kwaliteit en verfijnd tot in de kleinste details. Je kunt standaard- en aangepaste modellen kopen, off-grid stacaravans, kampeerversies, tiny houses met verschillende gevelkleuren en decoratie - wat je maar wilt!

 

 

 

Mobi 06 APPLE

De MOBI 06 Apple is een aangepast ontwerp van de Mobi 06 - een extra tussenvloer, deuren die naar de zijwand zijn verplaatst en een grote hoeveelheid glas zijn de belangrijkste veranderingen. Het chassis is 7,8 meter lang en heeft drie assen. Er zijn twee tussenverdiepingen in de mobi. De ene wordt gebruikt als slaapkamer - de balustrade is een dik geweven touw, er is een frame met een matras en er leidt een trap met kasten naartoe. De tweede mezzanine is een rustplaats - de vloer is gemaakt van gaas, de balustrade is ook een dik geweven touw, en het is toegankelijk via een opvouwbare ladder. De woonkamer heeft een slaapbank voor twee personen en grote plisséramen. Daarna volgt de keuken met basisapparatuur. Deze omvatten een inductiekookplaat, oven, afzuigkap, ingebouwde elektrische koelkast en vaatwasser. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, een wastafel met kastje, een gewoon inbouwtoilet en een spiegelkast. De verwarming bestaat uit elektrische radiatoren en vloerverwarming. Er is ook een airconditioner en recuperator geïnstalleerd. De overheersende kleuren in het interieur zijn groen, wit en zwart, onderbroken door houten accenten. De gevel is van natuurlijk Scandinavisch vurenhout dat verticaal is geplaatst.

Mobi 02 DEVELOPER MACADAMIA

Ons bedrijf heeft verschillende standaardmodellen in de aanbieding, maar het uiteindelijke ontwerp hangt altijd af van de klanten en hun visie. De bouw van de huisjes omvat de productie van het frame, maar ook de afwerking en de indeling. Er zijn klanten die ervan dromen om dit zelf te doen. We begrijpen hen, want we houden zelf ook van dit proces! Voor degenen die geen tijd, mogelijkheid of zin hebben om een huis vanaf de grond af aan te bouwen, hebben we het MOBI DEVELOPER-aanbod.

Mobi INDIVIDUAL TEAK

De MOBI INDIVIDUAL TEAK is een individuele uitvoering die opvalt omdat hij een balkon heeft! De trailer van MH-trailers is 7,8 meter lang en heeft 3 assen. Qua vorm doet dit ontwerp denken aan het model Mobi 06 - de kubusvorm zorgt voor een maximaal gebruik van de ruimte. De gevel is een combinatie van verticaal gestapelde planken in natuurlijke kleur en plaatstaal in flessengroen. Deze microwoning biedt comfortabel plaats aan zes personen - er is een afsluitbare slaapkamer beneden, nog een slaapgedeelte op de mezzanine en de slaapbank in de woonkamer is uitklapbaar. Er is natuurlijk ook een keuken en een badkamer. Absoluut uniek is het balkon boven de kamer, afgescheiden van het huisje door een groot raam. De dominante kleuren in het interieur zijn groen, geel en wit met houten accenten. Dit individuele tiny house bewijst dat er geen grenzen zijn aan de verbeelding! Het is prachtig!
Loading...