Mobi INVEST 2

See the video
MOBI INVEST 2 is een mobiele woning uit de INVESTOR LINE-serie - een serie budgethuisjes voornamelijk bedoeld voor ondernemers. Het chassis van het merk MH trailers is 6 meter lang en heeft volledige voertuighomologatie geregistreerd als een kampeertrailer. Aan de ene kant van het huisje is de keuken en aan de andere kant is de badkamer en een zolder. Er is ook ruimte waar een kleine woonkamer kan worden ingericht. De vorm van het huisje is interessant. De hoek van het dak zorgt voor meer ruimte boven. De afwerking benadrukt minimalisme en eenvoud. De buitenfaçade is gemaakt van Scandinavisch sparrenhout, terwijl gladde multiplexwanden binnen worden gebruikt. Het huisje is het hele jaar door bruikbaar. Het model MOBI INVEST 2 biedt kwaliteit tegen een goede prijs!

Video

 

MOBI INVEST 2 is een van de twee mobiele huizen uit de INVESTOR LINE-serie, die tot doel heeft hoogwaardige woningen te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Dit project werd gebouwd op een 6-meter trailer van het merk MH trailers.

Dit mobiele huis heeft volledige voertuighomologatie geregistreerd als een campingtrailer. Geen enkel ander bedrijf in Polen biedt een dergelijke oplossing aan! Wat betekent dit?

Het registreren van het kleine huis als een campingtrailer zorgt voor verzekeringsdekking voor beide, het huis en de trailer, niet alleen voor de trailer alleen!

De verzekering werkt tijdens reizen en gebruik. Het model MOBI INVEST 2 heeft een moderne en interessante vorm. De hoek van het dak zorgt voor meer ruimte in de zolder.

Naast de zolder is er ook een keuken, badkamer en een ruimte waar een kleine woonkamer met een televisie kan worden ingericht.

De keuken is uitgerust met witte meubels, composiet werkbladen en apparaten zoals een inductiekookplaat, oven en vaatwasser - een 3-in-1 oplossing, een vrijstaande magnetron, een keukenkap en een koelkast.

In de badkamer is er een douche met een lineaire afvoer en gordijn, een vrijstaand toilet, een wastafel, een haardroger en kasten.

Het huisje is het hele jaar door bruikbaar - verwarmd met vloerverwarmingsmatten en elektrische radiatoren. Het is minimalistisch afgewerkt.

De buitenkant is gemaakt van Scandinavisch sparrenhout, terwijl gladde multiplexwanden binnen worden gebruikt. Een interessante oplossing is de ingang van het huis - een codeslot is geïnstalleerd op de deur.

De INVESTOR LINE-serie is ontworpen met ondernemers in gedachten. De gebruikte materialen en de toegepaste oplossingen zijn perfect voor vakantiehuisverhuur.

Het model MOBI INVEST 2 biedt kwaliteit, functionaliteit voor een goede prijs!

 

 

 

Other Models

Mobi INVEST 1

See more

Mobi KOLOS B

See more

Mobi MINI OFFICE

See more

Mobi KOLOS A

See more

Projekt Mobi 09

See more